Tretårnet

MODERNE BOFÆLLESSKAB
PÅ TVÆRS AF GENERATIONER

CASE

EN LEVENDE LANDSBY PÅ HØJKANT

Det gamle Helsingør Hospital udgør rammen for et af tidens mest ambitiøse og opsigtsvækkende, danske boligprojekter med moderne bofællesskaber på tværs af generationer.

Planerne for hospitalet sætter Helsingør på landkortet, når det gælder re-design af bygninger, der oprindeligt har haft et helt andet formål, så boligerne matcher tidsånden med ønsker om fællesskab og nye måder at leve på.

Visionen er at løse de velkendte dilemmaer, hvor man som moderne menneske let bliver fastlåst i snævre, daglige rutiner. I det kommende Tretårnet kan man i stedet inspireres af fælleskab og oplevelser på tværs af generationer og interesser.

Boligerne spænder lige fra studielejligheder, familie- og seniorboliger til bofællesskaber omgivet af store fællesarealer med café, taghave og fitnessfaciliteter i enestående, grønne omgivelser.

De rummelige etager med højt til loftet giver samtidig nye muligheder for at indrette utraditionelle boliger og fællesområder, hvor man mødes til spisning og gode snakke ved langborde, til yoga eller fx i en sportscafe.

Ombygningen foregår frem til udgangen af 2021.

LØSNING

Værdiposition, PR og videoproduktion

Fra projektets tidligste fase har vi afholdt flere workshops, hvor vi bl.a. har udviklet Tretårnets værdiposition, den samlede kommunikationsstrategi og alle de gode historier, der skal understøtte fortællingen om det unikke projekt fra start til slut.

Samtidig producerer vi videoindhold til Tretårnets digitale kanaler og står for den løbende PR-indsats, målrettet specifikke medier.

Herudover bistår vi også med ad hoc rådgivning og kommunikationsopgaver.

Opgaven løses i samarbejde med staerbo.communication.

RESULTAT

+20 MEDIEOMTALER OG OVERVÆLDENDE INTERESSE

I løbet af projektets første uger har vi allerede skabt over 20 omtaler i afgørende lokale, regionale og nationale medier, bl.a. Politiken Byrum, Helsingør Dagblad og TV2 Lorry.

Gennem god foromtale kom der et overvældende stort antal deltagere til borgermødet, hvor projektet blev præsenteret.

Se flere videoer om Tretårnet på Vimeo.