Nykredit

FAST INDHOLDS-ABONNEMENT

200+ VIDEOER

100 + PODCASTS & STREAMING

CASE

Siden oktober 2016 har vi hjulpet Nykredit, nu Danmarks 3. største bank, med kommunikation til eksternt såvel som internt brug. Det er sket gennem videoer, artikler, podcasts og live-streaming inden for bolig-, såvel som erhvervs- og formueområderne.

PLAY VIDEO

LØSNING

Vi tager udgangspunkt i vores journalistiske baggrund og sørger for at vinkle historierne, så de bliver oplevet som relevante for modtagerne. I samarbejde med Nykredit identificerer vi, hvilke historier der kan være interessante for modtagerne lige nu, og går herefter videre med arbejdet om at vælge platform, kilder og opbygning. Indholdet bliver distribueret på relevante kanaler – f.eks. Facebook, LinkedIn eller Nykredit.dk, herunder den særlige content-hub på formue- og investeringsområdet: InvestorInsights.dk.

Gennem de sidste tre år er det blevet til mere end 200 videoer, over 120 podcasts og flere streaming-arrangementer på tværs af redaktionerne.

PLAY VIDEO

Resultat

Bedste Private Banking

Siden samarbejdet blev indledt, er Nykredit bl.a. to gange blevet kåret til Danmarks bedste til Private Banking i en omfattende undersøgelse foretaget af det svenske analyseinstitut Prospera.

Kunderne får nyheder og markedsinformation gennem nyhedsbreve og via hjemmesiden Investorinsights.dk, hvortil vi har leveret indhold siden februar 2017.

“Det, jeg synes, er godt ved Investor Insights, er forskelligartetheden af opslagene, så der både er artikler, podcasts og små videoklip. Det, synes jeg, er en super god variation i stedet for, at man altid skal læse artiklerne.“

- Jacob

“Jeg synes, at jeres podcast var rimelig sej - det gad jeg rigtig godt lytte til, for det får jeg ikke så mange andre steder”

- Maria

Fra undersøgelse blandt potentielle private banking-kunder. Kilde: UserTribe